Video-productionVIDEOPRODUKTION

Vi har erfaring med at producere reklamefilm, virksomhedsvideoer, interviews, musikvideoer og meget mere. Og vi er dygtige! Videoer blåstemplet af NG Media er visuelt lækre og velfortalte, og møder målgruppen i øjenhøjde. Ingen opgave er for tung for os at løfte!

Live-StreamLIVE STREAMING

Konferencer, foredrag, festivaler, prisoverrækkelser; vi har live streamet det hele, og mere til! Live streaming gør det muligt at flytte dit budskab fra live eventet og ud til selv de fjerneste verdenskroge. Denne simultane udsendelse er gjort mulig ved hjælp af vores seje udstyr og kompetente tech team.

InteractiveINTERAKTIVE VIDEOER

Interaktive videoer gør seere til deltagere i din historie og suger dem ind i dit univers. Budskadet bliver automatisk mere engagerende og sjovt. Vi bruger det nyeste interaktive software, der gør det muligt for seeren at afgøre handlingens forløb. Lad os lege med dit indhold!

AerealLUFT OPTAGELSER

Nogle ting ser bare bedre ud ovenfra! Derfor tilbyder vi en bred vifte af optagelsesmuligheder i fugleperspektiv, og har tekniske færdigheder til at flyve din produktion til det næste niveau.

ANIMATION

Dit budskab skal altid fortælles på den mest effektive måde, som til tider vil kræve brug af animation. Uanset om det indebærer motion graphics videoer eller 2D/3D animationer, har vi den rette mand til jobbet.