Professional Video Production

We are NG Media

What We Do
om-os

Om os

Videoproduktion er vores drivkraft. Kundetilfredshed er vores mål.

Siden NG Media kom til verden i 2011, har vi stræbt efter at få hver enkel produktion til at reflektere dine visioner og vores professionalisme. Ved at tilpasse os dine ønsker og muligheder sejler vi opgaven sikkert i land, lige meget hvor skør, skæv eller ambitiøs den oprindelige idé er. Vi arbejder konstant mod at finpudse vores færdigheder og udvikle vores produktionsprocesser, med fokus på at give dig det meste for pengene. Disse tilstræbelser har resulteret i et lykkeligt ægteskab mellem kvalitetsproduktioner og markedets laveste priser.

ng-media-fakta

NG MEDIA Fakta

435

Videoproduktioner

92

Livestream udsendelser

0

Overskredne deadlines

ydelser

Ydelser

Video-productionVIDEOPRODUKTION

Vi har erfaring med at producere reklamefilm, virksomhedsvideoer, interviews, musikvideoer og meget mere. Og vi er dygtige! Videoer blåstemplet af NG Media er visuelt lækre og velfortalte, og møder målgruppen i øjenhøjde. Ingen opgave er for tung for os at løfte!

Live-StreamLIVE STREAMING

Konferencer, foredrag, festivaler, prisoverrækkelser; vi har live streamet det hele, og mere til! Live streaming gør det muligt at flytte dit budskab fra live eventet og ud til selv de fjerneste verdenskroge. Denne simultane udsendelse er gjort mulig ved hjælp af vores seje udstyr og kompetente tech team.

InteractiveINTERAKTIVE VIDEOER

Interaktive videoer gør seere til deltagere i din historie og suger dem ind i dit univers. Budskadet bliver automatisk mere engagerende og sjovt. Vi bruger det nyeste interaktive software, der gør det muligt for seeren at afgøre handlingens forløb. Lad os lege med dit indhold!

AerealLUFT OPTAGELSER

Nogle ting ser bare bedre ud ovenfra! Derfor tilbyder vi en bred vifte af optagelsesmuligheder i fugleperspektiv, og har tekniske færdigheder til at flyve din produktion til det næste niveau.

ANIMATION

Dit budskab skal altid fortælles på den mest effektive måde, som til tider vil kræve brug af animation. Uanset om det indebærer motion graphics videoer eller 2D/3D animationer, har vi den rette mand til jobbet.

vores-projekter

Projekterne

teamet

Teamet

NG Media består af et hold unge og ambitiøse professionelle med stærk hang til det visuelle udtryk og med hver vores kernekompetence indenfor videoproduktion. Vi er en international kompot, kogt i hjertet af Nørrebro med den simple bagtanke at lave de fedeste videoproduktioner på markedet for de mest tilfredse kunder.

kunder

Kunder

Djøf
Københavns Kommune
BBC Reel
Landbrug og Fødevarer

  • De er meget opmærksomme på vores behov og allokerer ressourcer i forhold til dem. De er meget nemme at arbejde med og tog vores projekt meget seriøst, til trods for at vi blot er et start-up.

    Erdem Ovacik - Donkey Republic


  • Vi har brugt NG Media som vores samarbejdspartner igennem de sidste tre år uden fortrydelse. Kompetent og professionelt stykke arbejde til meget konkurrencevenlige priser.

    Toke Mølgaard - emærket

  • [/ut_quote_alt]

  • NG Media har sørget for brugbare råd og leveret kvalitet hele vejen igennem. Vi kunne ikke forestille os en bedre samarbejdspartner for vores fremtidige events.

    Martin K. Holtmann - Chairman of Copenhagen Historical Fencing Club

raek-ud